Forgot your password?

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

My Page > Jokes > Silly Jokes Bookmark and Share
  << Previous Joke  |  Next Joke >>  
Ameem Mustafa
Ameem Mustafa
Charterhouse Public School
Silly Jokes
Published On Dec 25th 2013
Total Comments : 11
Total Views :  645
6 People Like this!


Rank 7 Out of 10
1)    What did the metal monster want to be written on his gravestone?
ANS: Rust In Peace
2)What should you do after shaking hands with a monster ?
ANS : Count your fingers.
3) How do monsters want their eggs?
ANS: Terrifried
4)What do you get when a huge, hairy monster steps on Batman & Robbin ?
ANS: Flatman & Ribbon
5)Doctor, Doctor I feel as if I'm feeling smaller ?
ANS: You'll just have to be a little patient!
6)What is the common illness in China ?
ANS: Kung Flu
7)What do you call a Tyrannosaurus Rex that sleeps all day ?
ANS: Dino-Snore
 8)Why was Cinderella knocked out of the football team ?
ANS: She was running away from the ball
9)What's orange and rhymes with parrot ?
ANS: Carrot
10) Doctor,Doctor I think I needed glasses ?
ANS:You certainly do ! This is a flower shop !
  << Previous Joke  |  Next Joke >>  

Comments 11
Rihab Nyc Rihab
Oct 26th 2014
Rihab Nyc Rihab
Oct 26th 2014
MARYAM Very funny.... Maryam
Jun 1st 2014
Syed Imaad Very good. They were very funny Syed Imaad
May 15th 2014
saamia COOOOOOOOOOOL .... VRY NIC!!!!! Saamia
Jan 16th 2014
KHAN Cool good wow awesome creative fabulous terrific awlaa excellent super superb good Khan
Jan 12th 2014
nazish Amazing wht a skill yarr.fabulous! Nazish
Jan 9th 2014
Laibah Haha your jokes are just too good Laibah
Jan 1st 2014
Syeda Maryam Its such a match !The words match and create a silly joke!!!!!! Syeda Maryam
Dec 27th 2013
zanib Good jokes Zanib
Dec 26th 2013
Bushra Love your jokes awesome keep it up fabolus amazing off the hook cooooooooooooooooooooooool sooooooooooooooooooooooooooooooooooooo gooooooooooooooooooooooooooooooood Bushra
Dec 26th 2013

Post your Comment
Stories Drawings Jokes Articles Poems